Fondlistan
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Här hittar du faktablad och informationsbroschyrer.

Storebrand Emerging Markets Plus

Avgifter

Informationen baseras på uppgifter från Morningstar, se www.morningstar.se.

Hållbarhetsnivå är information om Storebrands bedömning och är inte rekommendationer att köpa, inneha eller sälja fondandelar eller att fatta investeringsbeslut. Storebrand Fonder reserverar sig för eventuella fel i informationen.

Varken Morningstar eller Storebrand Fonder ansvarar för skada, varken direkt eller indirekt på grund av eventuella brister eller fel i informationen. Användare får inte förlita sig på informationen utan att ha gjort vederbörliga kontroller.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida utveckling. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet. Fonder med riskklass 6-7 kan på grund av sin sammansättning och fondbolagets förvaltnings-metoder minska och öka kraftigt i värde. Fonden har tillstånd att placera över 35 procent av fondförmögenheten i skuldförbindelser utgivna av den svenska staten. På storebrandfonder.se hittar du faktablad och informationsbroschyrer. Alla våra fonder förvaltas enligt en hållbarhets-strategi som bygger på metoderna Välja in, Välja bort och Påverka, för mer information se storebrandfonder.se/hallbarhet.